logo-image

Back on Track, perfekt till träning

Att träna kan ibland både ge smärta som träningsvärk och ibland kan man även skada sig när man tränar om man har otur. Att träna med back on Track kan både lindra vid en inflammation och även göra så att man blir varm i kroppen innan träning. Men är du lite öm efter träning så är det skönt och även bra att dra på sig en Back on Track produkt då blodcirkulationen ökas och slaggprodukter försvinner snabbare. Då minskas även skaderisken. Back on Track har även några skydd som gör att du får ett visst stöd när du tränar. Det finns t ex knäskydd anpassad för just träning och sport. 

Back on Track har även utvecklat några nya kosttillskott med både nypon, ingefära och D-vitamin som är bra nu när vintern är här då solen inte syns så ofta.

Back on Track, produkter till människan

Det finns även många Back on Track kläder som man kan använda sig innan träning så att man blir riktigt varm och skön i kroppen. Från sköna scarf till varma långkalsonger utvecklade för att träna i. Det är perfekt när det är kallt. Det finns även många produkter till hästar och hundar. Reuma Shop säljer endast Back on track för människor.

21 Feb 2016