logo-image

När det finns rekryteringsbehov

Det finns idag en hel del företag som sysslar med att erbjuda rekryteringshjälp. Om du vill göra en rekrytering i Helsingborg så kan GigStep vara ett bra val. De kallar sig själva för nya tidens rekryteringsföretag. Det eftersom att de kan erbjuda mer än vad traditionella rekryteringsföretag kan göra. De föredrar att kallas för konsultbolag. Hos dem kan du välja att rekrytera för att anställa någon fast eller för en visstidsanställning. Hos GigStep har de även alternativet giggare eller frilansare. Andra rekryteringsföretag kallar det konsulter.

Att testa på hur en medarbetare fungerar tillsammans med de andra och dig som chef, det är rätt smart. Det minskar risken för att det ska bli en felrekrytering.

Annorlunda process

En stor fördel att använda dig av GigStep och deras rekryteringstjänst är just att du kan testa på hur det fungerar med en ny medarbetare. Du kan även välja att ta in en giggare under tiden du rekryterar. En giggare kan komma in på deltid, heltid, för en kort period eller bara vid behov. 

Hos GigStep går det alltså bra att välja olika uppdragsformer, så att du får tag på rätt medarbetare. Skulle det visa sig att personen funkar som du önskar, så kan du välja att anställa personen själv. Är det så att det mot förmodan inte fungerar, då kan du testa att ta in en ny.

Det är viktigt att rätt person hamnar på rätt plats och med GigStep kan du hitta just detta.

 

 

21 Oct 2022