logo-image

Drömmar om snö

Kanske är det lite fel årstid att sukta efter vintersemester i snötäckta backar, men jag gör det. Sommaren lider nu sakta mot sitt slut och hösten år på ingång. Det är fortfarande flera månader innan man på allvar kan börja förbereda sig för skidåkning, men drömma kan man allt!

Jag älskar att åka skidor, känslan av att susa nedför ett snötäckt berg är obeskrivlig. Jag har testat många sporter i mina dagar, men skidåkning är helt klar favoriten. Det enda som är synd är att man är begränsad av tid, plats och pengar. Det är en sport som kräver intresse.

Perfekt ställe att sukta efter snö och äventyr

Jag surfar ofta in på hemsidan freeride.se eftersom det är en sajt med en massa bra information, uppdateringar och nyheter för alla oss som älskar att åka skidor. Man kan kolla snödjupet och läsa på om olika bra skiddestinationer - för vi har faktiskt en hel del av dem här i Sverige! Det ska dock tilläggas att man på Freeride även hittar solid info om skidorter i utlandet som Norge och Frankrike. Det roliga med freeride.se är att de uppdaterar sajten flitigt året om, även under skidåkningens lågsäsong som nu.

Ny skidort

I år funderar jag skarpt på att satsa på en vecka i Branäs. Inte bara för att det verkar vara en av Sveriges bästa skidorter, utan för att det verkar vara en skidort som passar mina behov. Jag vill ha några få, men riktigt bra backar så att jag kan puscha mig själv lite längre varje gång jag åker. För många backar kan distrahera mig ibland.

Gillar du skidåkning?

9 Aug 2016