logo-image

Jobb och karriär

Jag är sugen på att testa något nytt och kanske helt byta riktning på livet. Är trött på att sitta fast i gamla hjulspår och bara göra samma saker hela tiden. Det ligger i min natur att känna så, det är svårt för mig att trivas med rutin och monotona sysslor. Inte för att det jag gör idag är monotont, men jag vill utmana mig själv - testa vingarna! 

Stockholm i mitt hjärta

Jag funderar på att starta upp något eget och jag lockas av Stockholm. Jag älskar den staden och vill bli ett med den och det är ju i sig ganska mycket av en utmaning! Det är i stort sett omöjligt att finna en bostad i Stockholm, men jag är villig att anta utmaningen. Eftersom min idé är onlinebaserad så behöver jag även hitta ett kontor i Stockholm och det hoppas jag inte är lika svårt som att hitta en bostad. Vet någon förresten om det är ok enligt lag att sova på sitt kontor? Jag tänker att man kan ha en bäddsoffa där tills man hittar en bostad...

Höga fönster och knarriga parkettgolv

Hur som helst! Jag har kollat efter lokalförmedlare och fastnade för relier.se, så jag har satt dem på uppdraget att pussla ihop mig med den perfekta kontorslokalen i stada. Jag behöver två kontorsplatser och helst centralt. Jag drömmer om högt i tak och parkettgolv, men inser att det nog är att drömma för högt, hehe. Men om du som läser vet något så hör av dig! Varför jag vill ha två platser är för att jag inte ska dra igång det här på egen hand utan tillsammans med en vän som kompletterar mig perfekt.

Spännande tider!

20 Sep 2017