logo-image

Kunna prestera bättre

Min träning har fortsatt gå bra och det känns skönt. Jag har dock funderingar på om jag även ska se över lite detta med kosttillskott. Jag har läst att Fitline ska vara bra. Det är ett kosttillskott som gör att man kan prestera högre. Det kan man läsa om på fitline-fitness.se. Näringstillskott är ju något som ofta är omdiskuterat, om man ska äta det eller inte. Men jag tycker att tränar man mycket och hårt så kan det vara en god idé. Dessutom ska man ju se till att äta bra med för den delen, inte en massa skräp. Jag försöker allt äta så bra som möjligt på veckorna. Sedan kan jag då och då unna mig något extra om det är helt. 

Må bra på alla sätt

Jag tycker att det även är viktigt att må bra på flera sätt, inte bara genom träning och rätt mat och kosttillskott. Jag gillar till exempel att använda mig av hudvårdsprodukter. En av de serier jag gillar är Beautyline, som du kan läsa mer om på fitline-beautyline.se. Att även ta hand om kroppen på det sättet är inte fel. Jag gillar att de har olika produkter anpassade för olika hudtyper. 

Yoga-resa

Har ju börjat med lite yoga istället för stretch men känner jag skulle vilja få in mer yoga i mitt liv. Så har funderingar på att åka på en resa, där man gör yoga varje dag tillsammans med andra. Det kan vara lite spännande att göra något sånt. 

29 Oct 2018