logo-image

Längtar efter att det ska bli som vanligt igen

Nu känner jag att det börjar bli svårt att allt är som det är. Denna pandemi som drabbade världen i början av året, den tar ju aldrig slut. Det är även nya restriktioner hela tiden med vad man får göra och inte göra. Senaste nu var ju hur vi "bör" fira jul. Dock är ju Sverige lite försiktiga, de rekommenderar oss att inte göra saker, medan andra länder lägger förbud. Dock kanske det vore bra att lägga förbud så att smittan kan minska, för nu verkar den ju bara öka! Jag vet flera som drabbats, och det är de som måste åka kollektivt för att komma till jobbet. Har en kompis som jobbar på mekanisk verkstad, och där drabbades halva personalstyrkan!

Vill kunna resa

Det jag saknar mest är att kunna boka en resa och bara åka utan att ta tester hit och dit. Det finns ju de som åker utomlands nu men där krävs det just intyg på att man är frisk. Jag stannar nog helst hemma tills det är säkert att resa igen. Men jag saknar att kunna göra det. I år hade det ju dessutom varit tänkt vi skulle åka till fjällen över nyår, men så blir det inte nu.

En stilla jul hemma

Julen i år blir hemma, i all enkelhet med god mat, tv och sånt. Det blir inte stora släktkalas eftersom att det avråds från att man ska umgås allt för många nu i jul.

11 Dec 2020