logo-image

Le

Livet är kort och det finns väldigt mycket man ska hinna. Att spendera sina värdefulla dagar på dåligt humör, eller låta osäkerheter hindra en från att leva ut är synd och skam. Vi är inte här för att gå omkring med sänkta huvuden och grubbla och vela. Vi är här för att leva! Skratta, gråta, resa, älska - känna med alla sinnen.

Hämmat liv om man inte kan le

Att le är ren terapi och för att kunna le måste man känna sig trygg med sitt leende och det är det tyvärr långt ifrån alla som gör. Själv har jag en historia där jag spenderade ungefär 15 år av mitt liv leendes med spänd, stängd mun för att jag var så osäker på mig själv. Anledningen var sneda och vinda tänder som jag tyckte psretade åt alla håll och kanter. Vilket slöseri med tid alltså! Att inte kunna le avslappnat är att leva ett hämmat liv. Det sitter så mycket kraft i leendet och lyckan.

Bästa investeringen!

Jag bestämde mig till slut, som 25-åring, att skaffa osynlig tandställning och det var nog den bästa investeringen jag gjort för mitt eget välbefinnande. En osynlig tandställning sitter på baksidan av ens tänder så den syns alltså inte. Det gick inte att förlika sig med att gå omkring med vanlig tandställning som 25-åring, tyvärr, men med denna variant från SMAJLA gick det strålande! Dessutom fick jag njuta av resultat riktigt fort, inom bara några månader har mina sneda tänder rätat ut sig.

Jag hade inget problem med bettet och så, det var därför jag aldrig fick någon tandställning som tonåring. Mitt problem var rent estetiskt, och det gick fort att åtgärda. Det kostar en del, men det är så välinvesterade slantar!

20 Oct 2016