logo-image

Så ont i ryggen

Det senaste har jag börjat känna av att jag har rätt så ont i min rygg. Jag vet inte vad det direkt kan bero på, men jag tror att jag har behov av att besöka en kiropraktor. De är ju rätt bra på att kunna ta hand om de som har ont i ryggen eller i nacken. Har en kompis som gått en del till en som hon gillar, så kanske ska ta och boka in besök där med.

Alternativa metoder

Just det där att ta hand om kroppen med alternativa metoder är något jag är nyfiken på. Jag skulle till exempel vilja testa på healing så väl som akupunktur. Inget av det har jag tidigare testat, bara hört om andra som gjort det. Så kanske ska ta och göra även det, efter att jag fått ordning på ryggen. 

Trappa ner träningen

Nu när jag har så ont så har jag fått trappa ner en del med min träning, vill inte förvärra det hela. Har dock sett till att gå ut och gå i alla fall så mycket jag orkar. Man måste ju ändå röra på sig eller hur?

Hoppas jag snart blir bra

Jag hoppas att jag blir bra i ryggen snart. Det är ju snart dags att resa med, har ju bokat en resa utomlands. Så bäst att kiropraktorn kan se till att ryggen blir bra tills dess, vill ju inte avboka den och missa att åka!

28 Jun 2018