logo-image

Ska dela lägenhet i tre månader

Jag har en vän som mestadels är ute på äventyr. Hon är helt vild och seglar mellan västindiska öar, tågluffar i Indien och jag vet inte allt. Hon älskar äventyr och är helt klart en människa att avundas. Hon har alltid så himla många fantastiska stories att berätta. Men så ska hon komma hem till Sverige nu i vinter, stanna i (hela!) tre månader och hon är verkligen inte sugen på att bo hemma hos päronen. Jag har ju en ganska rymlig lägenhet, i alla fall vardagsrummet, så jag funderar på att skaffa en bäddsoffa, så kan hon bo hos mig! Jag är ändå inte särskilt förtjust i den soffa jag har nu, och en bäddsoffa kan ju vara praktiskt även i framtiden, tänker jag.

Handla från nätet

Jag har givetvis skannat nätet efter bäddsoffor; besökt alla kända möbelbutiker (online). Jag har inte varken tid eller lust att springa runt i fysiska möbelbutiker och jag tänker att jag får ta möbelbutiken jag kommer att beställa fråns ord om att den bäddsoffa jag väljer är skön att sitta och ligga i. Jag har faktiskt aldrig haft en bäddsoffa innan, så jag vet inte vad som är viktigt att tänka på?

Bäddsoffor lika sköna som sängar?

Jag har i alla fall hittat en bäddsoffa jag gillar - på wegot.se. Många menar att bäddsoffor är lika sköna som sängar, medan jag själv har svårt att tro att något kan klå riktiga sänga i komfort. Tre månader klarar man ju, särskilt om man är äventyrare, hehe.

19 Oct 2016