logo-image

Smart med en osynlig tandställning

När jag var liten, så hade jag ett bettfel och mina föräldrar och min tandläkare ville att jag skulle sätta in en tandställning. Men jag vägrade. Nu i vuxen ålder kom jag på att jag ångrade detta. Jag lider inte av felet, direkt mycket, men kände att ett korrekt bett och snyggt leende hade inte vart fel. Dock kände jag inte direkt för att sätta in en räls, som var alternativet när jag var ung. Men så hittade jag något annat när jag sökte runt lite på nätet. En osynlig tandställning från SMAJLA ! Korrekt namn på den är Incognito™, men man kan även säga osynlig tandställning för det är ju vad det är. Man sätter fast den på insidan av tänderna, vilket gör att det inte syns att man har en tandställning. Tandläkaren förklarade att detta är ett helt individualiserat lingualsystem där brackets och bågar är anpassade efter personen som har den.

Tandläkarvård hos SMAJLA

De som kan erbjuda osynlig tandställning, finns på smajla.se. Hos dem finns ett team med tandläkare som även kan erbjuda detta:

  • Standardkonsultation/vanlig tandläkarvård
  • Lagningar av dina tänder
  • Blekning av tänder
  • Behandling av en tandhygienist

Jag är nöjd med mitt val

Att sätta in en osynlig tandställning är ett val jag är nöjd över. Jag är på god väg att få ett leende som jag kan vara stolt över och dessutom bli av med mitt bettfel. Om även du har behov av detta, så ska du besöka SMAJLA du med, och satsa på en osynlig tandställning.

27 Jan 2016