logo-image

Smarta sätt att få in träning i vardagen

Det är inte fel att försöka få in träningen så att det blir en del av vardagen så att säga. Det finns en del tips du kan ta till dig. Tänkte dela med mig av dem här. Tipsar även dig att kolla in Fitline kosttillskott, läs mer här. 

Så, få in träning i vardagen, ja, först, sänk tröskeln. Tänk inte träning, tänk att du måste röra dig. Du kan röra dig en hel del extra i vardagen, genom att vara den som hämtar kaffe, ta trapporna, gå en runda på lunchen, göra en solhälsning när du vaknar.

Fler bra tips

Skit i att byta om! Ja, om du får en lucka över, så kör på. Det går att jogga lite i jeans eller ta en yoga med stretchjeans.

Rör dig direkt på morgonen är nästa tips. Då kommer inget att komma ivägen för din träningsplan. Visst måste du gå upp tidigare, men det kan vara värt det. 

Du kan röra på dig i vardagen genom att ta trapporna i stället för hiss, cykla till jobbet och hoppa av bussen en station tidigare och så vidare.

Sedan, träna hemma är bra. Även om det är kul att träna i grupp, med ett lag, på ett gym, så tar det ju tid. Om du tränar hemma så kan du göra det så fort du har en liten ledig stund över helt enkelt. Det finns en massa bra träningsprogram på nätet som är bra för dig som vill träna hemma. 

  

 

4 Oct 2019